SEB

Seb is ondertussen al een paar weken oud. Hoog tijd voor mij om hier eens een postje te schrijven over zijn geboortekaartje en geboortepresentjes.

De mama en papa van Seb zijn hele goede vrienden van ons, we zien ze bijna dagelijks (onze kindjes gaan naar dezelfde school).  Ik wist dus al heel lang dat ik hun kaartje mocht ontwerpen waardoor er meer dan genoeg tijd was om een idee te laten rijpen. 3 jaar geleden heb ik ook het kaartje ontworpen voor hun eerste zoontje Noah en ik wou een beetje in hetzelfde thema blijven, en het moest iets origineels zijn 🙂 (Ik ga hier binnenkort ook eens het kaartje van Noah tonen want het is een concept waar ik nog altijd heel hard achter sta). Ze hebben alle 2 als thema WASSEN.

Hier het geboortekaartje van Seb:

Wat hier niet opvalt is het formaat natuurlijk, we hebben gekozen voor 21 x 21 cm. Lekker groot dus :). Aan de achterzijde is er ook alleen met symbolen gewerkt omdat de papa engelstalig is en er dus ook een deel kaartjes naar Engeland verzonden werden.

Het idee om een lichtje in de wastrommel te leggen heb ik van deze blogpost van Tom Leuntjens. Het was oorspronkelijk niet echt de bedoeling maar kindjes hebben soms eens de neiging om niet te willen meewerken :). Noah wou eerst nie veel te maken hebben met de wasmachines. Het lichtje, snoepjes en de schoenen (!!!) van papa konden daar gelukkig verandering in brengen.

Dan wil ik jullie ook nog de doopsuiker tonen:

Voor de volwassenen waren het zakjes gevuld met 10 wasknijpers, bedrukt met de naam.

En voor de kindjes tubes gevuld met choco … om de kleertjes weer vuil te krijgen hé 🙂

Advertenties

6 Responses to “SEB”


 1. 1 jessie 02/12/2009 om 08:39

  Serieus! Zo’n mooie en vooral SUPER originele ideetjes!!!
  Ik heb je alvast opgeslagen voor wanneer onze nr 2 zich aandient!!!

 2. 2 Sabine Mols 29/09/2009 om 17:34

  Super leuk!
  Moesten er nog kinderen op komst zijn, dan zou ik het wel weten. Maar wij hebben genoeg aan de 2 jongens, maar mss bij een andere gelegenheid…

 3. 3 Liesbet 06/09/2009 om 08:03

  En wij als fiere ouders zijn natuurlijk ook super tevreden met het hele ontwerp! Met Lies is het altijd ‘raak’… jammer genoeg voor haar gezinnetje zal zij voor lange tijd geen wasknijpers meer willen aanraken, net zoals ik geen choco voor maanden meer ga eten… 🙂 Mercietjes Lies, altijd héél plezant weer eens zwanger te zijn en op zoek te gaan naar het geschikte kaartje. Jammer genoeg zal er geen derde keer meer aan te pas komen… ben wel benieuwd wat je dan zou bedenken? Iets met een dweil misschien 🙂 !

 4. 4 Carolien Peeters 05/09/2009 om 11:24

  Mijn reactie is niet bijster origineel, maar ik vind het echt een verFRISsend kaartje! Good work, girlie! Ge hebt uw roeping gevonden 🙂

 5. 5 Jeroen Wallyn 05/09/2009 om 10:18

  Heel origineel en erg mooi uitgewerkt.
  Super!


 1. 1 Gelukkige verjaardag Noah!!!!! « Fotochoc Trackback op 01/08/2010 om 06:56

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Vul je email-adres in ... Klik ... en je krijgt een mail bij nieuwe posts!

Doe mee met 20 andere volgers

Advertenties

%d bloggers liken dit: